Värisilmä

Kaakelikeskus

Villeroy & Boch

EURODIVISION

 

Kiiltoa silmään, sävyjä elämään, pikkuruutuja kauniiseen keittiöön, upeaa keramiikkaa lattiaan. Toteuta rohkeasti omat unelmasi.

Laajan tuotevalikoimamme avulla onnistuvat niin kodin pieni pintaremontti kuin suuremmatkin muutokset. Keraamisten laattojen valikoimasta löytyy lukuisia vaihtoehtoja kodin kaikkiin tiloihin ja jokaisen sisustajan omaan, yksilölliseen makuun.

Valittavana on useita värejä, kuvioita ja kokoja niin kuiviin kuin kosteisiin tiloihin, seiniin ja lattiaan. Saatavana on myös monia kestäviä malleja sekä julki- että ulkotiloihin.

Tule tutustumaan Kaakelikeskuksen ja  Värisilmän mallistoista tehtyyn näyttelytilaamme. Käytössämme on 3D-suunnitteluohjelma, jolla suunnittelemme sinulle laattakokonaisuuden.

 

UUTTA:

Kolmiulotteiset ekologiset sisustuspaneelit

HELPPO ASENTAA

EKOLOGINEN

PARANTAA AKUSTIIKKAA

YKSILÖLLISIÄ SISUSTUSRATKAISUJA

RAJATTOMASTI ERILAISIA TUNNELMIA SISÄTILOIHIN

3D-paneeli on käänteentekevä, uusi ekologinen sisustusmateriaali. Luo uudistunut elegantti ilme sisustuspaneeleilla niin kotiin kuin julkisiin tiloihin, esim. myymälätilaan, olohuoneeseen, makuuhuoneeseen tai keittiöön. Jo yksi paneeleilla tehty efektiseinä tuo persoonallisen ilmeen huoneeseen.

Paneelien koot: 500 x 500 mm tai 625 x 800 mm laatan kuosista riippuen. Laatat voidaan työstää haluttuun kokoon mattoveitsellä tai saksilla. Paneelit voi myös maalata haluttuun sävyyn ja valaista.

ESIMERKKEJÄ KÄYTTÖKOHTEISTA:

Kodit: Sisäseinät ja -katot esim. TV:n taustaseinät, sängynpäädyt jne.

Liiketilat: Sisäseinät ja -katot, tilanjakajat esim. hotellit, ravintolat, kahvilat, toimistot, kokoustilat, elokuvateatterit, aulatilat jne.

Julkiset rakennukset: Sisäseinät ja -katot esim. asemat, lentokentät, sairaalat, satamat, lepohuoneet jne.

LISÄTIETOA: www.mannerlaatta.fi  ja Mannerlaatta ESITE pdf-tiedosto

Laattastudio
Värisilmän Laattastudio -kuvastoon kannattaa tutustua laattoja ja kaakeleita valitessa. Kuvastosta saat hyviä vinkkejä ja ideoita!
Lue lisää täällä...


Kaakelikeskus laattaopas
Kaakelikeskuksen sivuilta löydät Kodin laattaoppaan sekä laattaopasvideoita.
Tutustu täällä...